Yeniden Refah Partisi'nin Beykoz adayı istifa etti

Yeniden Refah Partisi'nin Beykoz Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Kazım Alpay, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Alpay, partisinin Filistin politikası konusunda kamuoyunu yanılttığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a haksız ithamlarda bulunduğunu belirterek istifasını duyurdu.
Afife Kaya
|
30 Nisan 2024, Salı - 20:57
Yeniden Refah Partisi'nin Beykoz adayı istifa etti

Beykoz'da 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Kazım Alpay, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Alpay, partisinin Filistin politikası konusunda kamuoyunu yanılttığını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a haksız ithamlarda bulunduğunu belirterek istifasını duyurdu.

Mustafa Kazım Alpay, yaptığı açıklamada, "Hepimizin ortak hassasiyeti olan Kudüs ve Filistin meselesi hususunda partimin devletin dış politikalarına ilişkin takındığı tavır, kullanılan suçlayıcı ve yıkıcı dil, tüm kamuoyunda üzüntüye yol açmıştır" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filistin konusundaki çabalarının haksız yere eleştirildiğini ve parti içindeki tutarsızlıkların kamuoyuna zarar verdiğini belirtti.


Mustafa Kazım Alpay, istifasını şu sözlerle açıkladı: "Ülkemize ve milletimize hizmet etmek ve fikirlerimizi ifade etmek adına iki yıl önce katıldığım Yeniden Refah Partisi'ndeki tüm görevlerimden istifa ediyorum."

http://ankaramasasi.com/haber/2136202/yeniden-refah-partisinin-beykoz-adayi-istifa-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.