Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında oynanan maçlara dair VAR kayıtlarını kamuoyuyla paylaştı.
Afife Kaya
|
30 Nisan 2024, Salı - 21:26
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 34. haftasında oynanan maçlara dair VAR kayıtlarını kamuoyuyla paylaştı. Ancak, bu kez yayınlanan görüntüler özellikle Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki çekişmeli mücadeleye odaklandı. Al Musrati'nin kırmızı kartla cezalandırıldığı anın ardındaki hakemler arasındaki diyalog, futbolseverlerin büyük ilgisini çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun YouTube resmi hesabında yayınlanan videoda, Volkan Bayarslan'ın, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde VAR ekranına giderek Musrati'ye kırmızı kart gösterdiği anın detaylarına ışık tutuldu. Bu hamle, uzun süredir devam eden tartışmaların ardından alınan radikal bir kararın ürünüydü. 26. haftadan itibaren VAR kayıtlarının kamuoyuyla paylaşılması kararı, futbolseverlerin ve takım taraftarlarının merakla beklediği bir gelişmeydi.

Özellikle Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi mücadelesinde Musrati'nin gördüğü kırmızı kart, maçın kaderini belirleyen anlardan biri olmuştu. Bu olayın VAR kayıtlarının açıklanması, futbolseverler arasında tartışmaları da beraberinde getirdi.

http://ankaramasasi.com/haber/2136204/super-ligde-34-haftanin-var-kayitlari-aciklandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.