Kılıçdaroğlu, Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs coşkusuna katılın çağrısı yaptı

CHP'nin bir önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim Meydanı'nda düzenlenecek etkinliklere katılım çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, emekçileri bu kutlamalara davet ederek, CHP'nin de destek vereceğini açıkladı.
Afife Kaya
|
30 Nisan 2024, Salı - 23:20
Kılıçdaroğlu, Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs coşkusuna katılın çağrısı yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin bir önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları için Taksim Meydanı'nda yapılacak etkinliklere katılım çağrısında bulundu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, emekçileri Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan kutlamalara davet etti. Paylaşımında, CHP'nin de bu kutlamalara destek vereceğini belirten Kılıçdaroğlu, emek ve dayanışma ruhunun önemine vurgu yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun mesajı, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, 1 Mayıs'ın önemine dikkat çekti. Kutlamaların Taksim Meydanı'nda yapılması, sendikalar ve sivil toplum kuruluşları tarafından da destek buldu.

http://ankaramasasi.com/haber/2136213/kilicdaroglu-taksim-meydaninda-1-mayis-coskusuna-katilin-cagrisi-yapti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.