Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

Eyüpsultan TEM Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, bariyerlere çarparak bir kişinin ölümüne ve bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu. Kazada, sürücü Kerem Çelik hayatını kaybederken, yanında bulunan Kübra Çelik ağır yaralandı.
Kaynak: DHA
|
01 Mayıs 2024, Çarşamba - 07:44
Otomobil bariyerlere ok gibi saplandı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bu sabah erken saatlerde meydana gelen trafik kazası, bir kişinin hayatını kaybetmesine ve bir kişinin ağır yaralanmasına neden oldu.

Saat 03.00 sularında TEM Otoyolu'nun Edirne istikametinde gerçekleşen feci kaza, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin bariyerlere çarpmasıyla sonuçlandı. Araçla birlikte bariyerlere saplanan kazada, sürücü Kerem Çelik'in hayatını kaybettiği bildirildi.

Kazanın ardından olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ancak maalesef Kerem Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada ağır yaralanan Kübra Çelik ise itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, ikinci bir kaza yaşanmaması için otoyolun ilgili bölgesinde önlem aldı. Kazaya karışan aracın çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından, polis ekipleri kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattılar.

Olayın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, kazada hayatını kaybeden Kerem Çelik'in cansız bedeni Yenibosna Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Görgü tanıklarının ifadeleri ve olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda, kazanın sebebi hakkında net bir bilgi henüz verilmedi.

http://ankaramasasi.com/haber/2136259/otomobil-bariyerlere-ok-gibi-saplandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.