Ankara’da kontrolden çıkan otomobil binanın 3’üncü katına çarptı

Ankara'da alkollü olduğu iddia edilen bir sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, bir apartmanın 3. katına çarptı ve bahçeye düştü.
Afife Kaya
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 06:20
Ankara’da kontrolden çıkan otomobil binanın 3’üncü katına çarptı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde dün gece saat 01.00 sularında meydana gelen korkunç kaza, şehri sarsarken, alkollü olduğu iddia edilen bir sürücünün kontrolünden çıkan otomobili, bir binanın 3. katına çarparak bina boşluğuna düşmesiyle sonuçlandı.

Olay, Keklik Pınarı Mahallesi'nde, 9 numaralı 899 Caddesi üzerinde bulunan Level50 binasının otoparkında gerçekleşti. İddiaya göre, sürücü, alkollü olduğu belirtilen şartlar altında kontrolünü kaybederek otoparkta bulunan demirleri kırdı ve 902 Sokak'ta bulunan 4 numaralı Duru apartmanının 3. katına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle binanın duvarını delen araç, bahçeye düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralanan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şans eseri, kırılan duvarın bulunduğu odada kimsenin olmaması nedeniyle başka yaralanan olmadı. Ancak, binada maddi hasar meydana geldiği bildirildi.

Kaza sonrası araç kullanılamaz hale gelirken, binanın otoparkı tedbir amaçlı kullanıma kapatıldı. Yetkililer, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, olayın alkollü sürücü hatasıyla gerçekleştiği belirtildi.

http://ankaramasasi.com/haber/2136411/ankarada-kontrolden-cikan-otomobil-binanin-3uncu-katina-carpti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.