Erdoğan, ABD'den yükselen Gazze sesini değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri'nde, Filistin için gösteriler ve polisin müdahalesini değerlendirdi. ABD'de vicdanlı kişilerin katliama sessiz kalmadığını söyleyen Erdoğan, Siyonistlerin baskılarının ise Türkiye'yi durdurmayacağını belirtti.
Onur Çetinkaya
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 14:38
Erdoğan, ABD'den yükselen Gazze sesini değerlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Demokratlar Birliği Kapasite Geliştirme ve Eğitim Çalıştayı katılımcılarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı.

Erdoğan, ABD'de Filistin'e destek gösterilerinde bulunan üniversite öğrencilerine polis tarafından müdahale edilmesi ile  ilgili konuştu.

Binlerce insanın aylardır katledildiğine dikkat çeken Erdoğan, ABD'de vicdanlı kişilerin katliama sessiz kalmadığını söyledi.

Gazze'de yapılan katliam devam ederken yardımların Gazze'ye süreceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siyonistlerin baskılarının ise Türkiye'yi durdurmayacağının altını çizdi. 

İsrail'in çıkarına dokunan her şeyin batılı devletlerin gözünde Antidemokratik olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı "Batı demokrasisinin sınırlarını İsrail'in menfaatleri çizmektedir." açıklamasını yaptı.

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Türkiye’yi düşmanlaştırarak, bir yere varılamayacağını vurgulayarak, "Ne yaparsanız yapın, antisemitizm lekesi bize yapışmaz." diye konuştu. 

http://ankaramasasi.com/haber/2136458/erdogan-abdden-yukselen-gazze-sesini-degerlendirdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.