Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'nin 'Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz' sözlerine yanıt: "Dedemiz yaşında insan"

Yeniden Ferah Partisi Lideri Erbakan, MHP Lideri Bahçeli'nin "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz" sözlerine "Biz bu gibi polemiklere girmeyi istemiyoruz. Dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz" sözleriyle yanıt verdi.
Ersin Küçükbarak
|
02 Mayıs 2024, Perşembe - 14:45
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'nin 'Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz' sözlerine yanıt: "Dedemiz yaşında insan"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bu haftaki grup toplantısında "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz" sözleriyle Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı eleştirdi.

Bahçeli, “Cumhur İttifakı’nı zaafa uğratmak dışında gayeleri yok” dediği Erbakan’ı “Jet yakıtı üzerinden siyonizme yakıt olmakla” suçlamıştı.

Erbakan’ı “Allah’a havale eden” Bahçeli şu ifadeleri kullanmıştı:

Yeniden Refah Partisi Genel başkanı Fatih Erbakan’dan Devlet Bahçeli’nin sözlerine yanıt geldi.

"Dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz" diyen Erbakan, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi. 

"Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz"

Erbakan şunları söyledi:

“Biz bu gibi polemiklere girmeyi istemiyoruz. Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz. Zaten YRP’yi kurarken siyasete nezaket getireceğiz, kavga yerine çözüm üreteceğiz dedik. O nedenle bu konudaki görüşümüz bu yönde”

Devlet Bahçeli, 1 Ocak 1948 doğumlu, yani, 76 yaşında…  1 Ocak 1979’da doğan Fatih Erbakan ise 45 yaşında.

http://ankaramasasi.com/haber/2136459/fatih-erbakandan-devlet-bahcelinin-soyadinin-agirligini-tasimaktan-aciz-sozlerine-yanit-dedemiz-yasinda-insan
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.