Seçil Erzan'a yeni iddianameler: Hapis cezası istemi 275 yıla yükseldi

Seçil Erzan, futbol dünyasının ünlü isimlerini milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Memleketi Çorlu'dan tanıdığı pazarcı çiftin şikayetiyle iki yeni iddianame hazırlandı. Çift, Erzan'ın kendilerini gizli fona dahil ettiğini öne sürdü. Bu yeni iddianamelerle birlikte Erzan'a yönelik istenen hapis cezası 275 yıla çıktı.
Kaynak: AA
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 04:04
Seçil Erzan'a yeni iddianameler: Hapis cezası istemi 275 yıla yükseldi

Futbol dünyasının ünlü isimlerini milyonlarca dolar dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Seçil Erzan hakkında yeni gelişmeler yaşandı. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Erzan'a yönelik hazırlanan iki yeni iddianame, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Hapis cezası 275 yıla çıktı!

Erzan'ın memleketi Çorlu'dan tanıdığı Hacer Çorbacı ve Hasan Çorbacı gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 5 kişi, dosyaya müşteki olarak eklendi. Çorlu'da pazarcılıkla geçimini sağlayan bu çift, Erzan'ın çalıştığı bankanın Florya şubesine tayin olduktan sonra kendilerini gizli fona dahil ettiğini iddia etti. İki yeni iddianame ile birlikte Erzan hakkında istenen hapis cezası 275 yıla çıkarıldı.

"Yatırım yapacağız" diyerek dolandırmışlar

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan ilk iddianamede, Hacer Çorbacı ve Hasan Çorbacı'nın müşteki olarak yer aldığı belirtildi. İddianameye göre, Erzan'ın Çorlu'dan Florya'ya tayin olmasının ardından bu çifti arayarak birikimlerini sözde gizli bir fona yatırmalarını istediği ve kendilerini ikna ettiği ifade edildi. Seçil Erzan'ın müştekilerden aldığı parayı başka hesaplara aktardığı öne sürüldü. İkinci iddianamede ise müştekilerin Seçil Erzan ve Nazlı Can tarafından bankada yatırım yapacakları söylenerek dolandırıldığı iddia edildi.

Seçil Erzan hakkındaki suçlamalar giderek ağırlaşıyor. Ana iddianamede belirtilen suçlamalarla birlikte, bu iki yeni iddianameyle Erzan'ın hapis cezası istemi 275 yıla kadar çıktı.

http://ankaramasasi.com/haber/2136722/secil-erzana-yeni-iddianameler-hapis-cezasi-istemi-275-yila-yukseldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.