Antalya’da hem babalar hem de bebekler yarıştı

Antalya'da Konyaaltı Belediyesi 'Bebek Günleri' düzenledi. Etkinlikte gerçekleştirilen Babalara Bebek Bezi Bağlama Yarışması ve Bebek Emekleme Yarışması renkli görüntüler ortaya çıktı.
Ersin Küçükbarak
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 14:59
Antalya’da hem babalar hem de bebekler yarıştı

2 Mayıs Dünya Bebek Günü dolayısıyla Konyaaltı Belediyesi 'Bebek Günleri' etkinlikleri düzenledi.

Etkinliklerin adresi Konyaaltı Sahili'ndeki Bebek Parkıydı.  3 gün süren etkinlikte bebek yogasından söyleşilere ve eğlenceli oyunlara her şey vardı.

Aileler bebekleriyle hem eğlenip hem de söyleşiler sayesinde öğrenirken etkinliğin son günü heyecanlı yarışmalara sahne oldu.

'Babalara Bebek Bezi Bağlama Yarışması'nda kıyasıya mücadele eden 10 baba, önlerindeki oyuncak bebeklerin önce kıyafetlerini çıkartıp, temizledi ardından da bezini değiştirdi.

Annelerin jüri üyesi olduğu yarışmada 42 saniyede bezi değiştirip, kıyafeti giydiren 2 aylık çocuk sahibi Celaleddin Kılıç birinci seçildi.  Ancak, belediye personeli olan Kılıç, ödülden feragat etti. Bunun üzerine birincilik ödülü yarışmanın ikincisi Canberk Orhan Uysal'a verildi. Kazananları hediyelerini Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan verdi.

EMEKLEME YARIŞMASINDA TÜM BEBEKLER 1'İNCİ

Daha sonra ‘Bebek Emekleme Yarışması’ yapıldı. 5 bebeğin emeklediği yarışmada eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. Parkurun sonunda kendilerini çağıran ebeveynlerine giden bebekler yarı yolda fikir değiştirip birbirleriyle oyun oynamaya başladı. Bebekler oyuna dalınca hepsi 1'inci sayıldı. Yarışmaya katılan bebeklerin aileleri de ödüllendirildi.

'SABAH, AKŞAM BEZ DEĞİŞTİRİYORUM'

Bez Bağlama Yarışması'nda birinci olmasına rağmen ödülden feragat eden Celaleddin Kılıç duygularını şöyle aktardı:


'BİRİNCİ OLMASINI BEKLEMİYORDUM'

Bez Bağlama Yarışması'nın şampiyonu olan Canberk Orhan Uysal şöyle konuştu:

 "Kadınlar da artık yalnız değil. Her zaman duyarlıydım. Bizler iddialıydık ama bizden sonraki babalar çok daha iddialı" sözleriyle yeni nesil Uysal'ın eşi Ebru Kaçar Uysal, "Eşimi tebrik ederim. Dereceye girmesini bekliyordum ama birinci olmasını beklemiyordum. İkizlerimiz var, o yüzden tecrübesi var. Her zaman bana destek oluyor" diye konuştu.

'OĞLUMUN KAZANMASI İÇİN HER YOLU DENEDİM'

Oğlunu bebek emekleme yarışmasına getiren Süheyla İlgün şöyle konuştu:


'BABALARIN ÇOCUKLARIN ÖZ BAKIMIYLA İLGİLENMELERİ LAZIM'

2 Mayıs Dünya Bebek Günü kapsamında 3 gün boyunca  Bebek Günleri adı altında etkinlikler gerçekleştirdiklerini anlatan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan şunları söyledi:




http://ankaramasasi.com/haber/2136790/antalyada-hem-babalar-hem-de-bebekler-yaristi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.