Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor! Kardeşlerim bu akşam ATV'de

Cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşan ve büyük bir ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Sevilen dizide yine heyecan dolu gelişmeler yaşanacak.
Ecem Çetin
|
04 Mayıs 2024, Cumartesi - 17:41
Akif ile Süreyya köşeye sıkışıyor! Kardeşlerim bu akşam ATV'de

4 sezondur ekrana gelen, ilk bölümünden itibaren büyük hayran kitlesi elde eden ATV'nin sevilen dizisi  Kardeşlerim heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?   

Kendilerini savunmak için Gökhan’ı etkisiz hale getiren Yasmin ile Aybike, büyük bir gerginlik içinde her şeyden habersizlerken, Akif ile Şevval’in Gökhan için başka bir planı vardır. Mahallede yeni bir işe başlayan Ayten’in patronu, Orhan’ın hiç ummadığı birisi çıkar. Geçmişten gelen, beklenmedik sürpriz bir misafir, Akif ile Süreyya’yı köşeye sıkıştırır. Orhan’ın Cansu’ya olan tavırları, Oğulcan’ın Ayten ile Cansu’yla yakınlaşmasına sebep olur. Süsen’in, annesiyle ilgili öğrendiği birtakım gerçekler, Ömer ile olan ilişkilerinde, radikal gelişmelerin yaşanmasına yol açarken; Aybike ile Yasmin, büyük bir şokla karşı karşıya kalırlar.

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı diziyi  Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci oturuyor.  

http://ankaramasasi.com/haber/2136816/akif-ile-sureyya-koseye-sikisiyor-kardeslerim-bu-aksam-atvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.