Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'a haciz şoku

Trendyol Süper Lig'de zor günler geçiren ve düşme hattında bulunan Hatayspor, TFF'nin verdiği kararla sarsıldı. Türkiye Futbol Federasyonu, Hatayspor'a 4 milyon 994 bin TL haciz yolladı.
Afife Kaya
|
06 Mayıs 2024, Pazartesi - 20:23
Trendyol Süper Lig ekibi Hatayspor'a haciz şoku

Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Hatayspor, zor günler yaşamaya devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından alınan şaşırtıcı bir kararla sarsılan Hatayspor'a kötü haber geldi. Düşme hattında bulunan takıma neden olan bu gelişme taraftarları derinden üzdü.

TFF'den milyonluk haciz 

TFF, Hatayspor'a tam 4 milyon 994 bin TL'lik bir haciz gönderdi. Zor günler geçiren ve ligdeki konumuyla mücadele eden Hatayspor'a bu haciz, adeta bir darbe niteliği taşıyor. Özellikle Riva Tesisleri'nde kamp yapmış olmalarına rağmen konaklama ücretini ödeyemeyen Hatayspor, bu nedenle hacizle karşı karşıya kaldı.

Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, dün oynanan Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşmüştü. Erce Kardeşler, uzun süredir ekonomik sıkıntılar yaşayan kulübün içinde bulunduğu durumu açıkça dile getirmiş ve yaşadıkları zorlukları dile getirmişti.

"Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı. Tesisimiz olmadı. Paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm. Düşünebiliyor musunuz bir futbol takımı basket idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi? 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Buraya kadar geldiysek Volkan hoca sayesindedir."

http://ankaramasasi.com/haber/2137100/trendyol-super-lig-ekibi-hatayspora-haciz-soku
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.