Bahar dizisi bu akşam ekrana gelecek mi?

Salı akşamları büyük bir ilgiyle izlenen Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? bu akşam ekrana gelip, gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, Bahar dizisi bu akşam ekrana gelecek mi? Bahar bu akşam var mı? Detaylar haberimizde..
Ecem Çetin
|
07 Mayıs 2024, Salı - 11:16
Bahar dizisi bu akşam ekrana gelecek mi?

Başladığı günden itibaren gündemden düşmeyen, adından söz ettiren "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisi salı akşamları ekrana geliyor. 

Sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizi büyük bir ilgiyle izleniyor. 

Sahneleri ve replikleriyle salı akşamlarına damgasını vuran  "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" her hafta reytingin zirvesinde yer alıyor. 

Yeni bölüm var mı?

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya'nın başrolünde buluştuğu dizisinin bu akşam 12. bölümüyle ekrana gelmesi bekleniyor.

Peki, Bahar dizisi bu akşam ekrana gelecek mi? Bahar bu akşam var mı? 

Gelen bilgilere göre;  "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" dizisinin stok bölümü olmadığı için bölüm yetiştirilemedi. 

Bahar dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. 

Dizi ekibinden, "Yolculuğumuzda bize güç veren ve ilham olan değerli izleyicilerimiz; Bu akşam tekrar bölümümüzde yayındayız. Baharın en güzel günlerinde, 14 Mayıs Salı akşamından itibaren her Salı, yeni bölümlerimizle buluşmak üzere." açıklaması geldi.

Yapımcılığını  MF Yapım'ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Diziyi, Ayça Üzüm kaleme alıyor.   

http://ankaramasasi.com/haber/2137182/bahar-dizisi-bu-aksam-ekrana-gelecek-mi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.