Yusuf Tekin’den öğretmen cinayetine ilişkin açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da bir öğretmenin öğrencisi tarafından öldürüldüğü olaya ilişkin konuştu. Tekin, “öğretmene yönelik şiddetin ceza yaptırımları konusunda daha farklı değerlendirilmesine yönelik hukuki tedbirlerimizi aldık” dedi.
Ecem Çetin
|
08 Mayıs 2024, Çarşamba - 15:17
Yusuf Tekin’den öğretmen cinayetine ilişkin açıklama!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı Türkiye Eğitim Meclisi Toplantısın’da İstanbul’daki lisede okul müdürü İbrahim Oktugan’ın öğrencisi tarafından tabanca ile öldürüldüğü olaya ilişkin konuştu.

Tekin, eğitime yönelen şiddeti engellemek üzere toplumun tamamının bir seferberlik haliyle mücadele etmesi gerektiğine yönelik inancını bir kez daha tekrarlamak istediğini belirtti.

Bakan Yusuf Tekin, öğretmene yönelik şiddetin ceza yaptırımları konusunda daha farklı değerlendirmesine yönelik hukuki tedbirleri aldıklarını ifade etti.

Tekin, şu ifadeleri kullandı;

Ne olmuştu?

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan bir lisede disiplin kararıyla okuldan atılan Irak asıllı öğrenilen öğrenci, aylar sonra okula gelerek okul müdürü İbrahim Oktugan’a kurşun yağdırdı. Hastaneye kaldırılan okul müdürü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

http://ankaramasasi.com/haber/2137388/yusuf-tekinden-ogretmen-cinayetine-iliskin-aciklama
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.