Atilla, Karsu'yu affedecek mi? Sandık Kokusu bu akşam Show TV'de!

Çarşamba akşamları Show TV'de ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?
Ecem Çetin
|
08 Mayıs 2024, Çarşamba - 16:10
Atilla, Karsu'yu affedecek mi? Sandık Kokusu bu akşam Show TV'de!

Show TV'de çarşamba akşamları milyonları ekrana kilitleyerek, reyting rekorları kıran, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken  Sandık Kokusu dizisi bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak? 

Karsu, çocukları alıp Reha’nın yanına taşınma kararı alır. Karsu ve çocukların gelişi başta Reha’yı çok sevindirse de acaba işler istediği gibi gidecek midir? Hasan’ın illegal işlerden elini çekmesi bazı ortaklarını rahatsız eder. Ortaklardan biri olan Süleyman, işlerin devam etmesi için Hasan’ı tehdit eder. Karsu, Atilla’dan özür dileyip kendini affettirmek ister ve Atilla’ya bir sürpriz hazırlar. Karsu’nun bu çabasına Atilla’nın tepkisi ne olacaktır? Hasan, Filiz ile konuşup kendini affettirmeye çalışır. Ancak Filiz’in Karsu meselesinde içi rahat değildir. Hasan, Filiz’i rahatlatmak için Karsu’dan özür dileme kararı alır. Karsu’dan özür dilemeye çalışırken Hasan’ın karşısına nasıl bir engel çıkacaktır. 

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor.  

“Sandık Kokusu” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!  

http://ankaramasasi.com/haber/2137398/atilla-karsuyu-affedecek-mi-sandik-kokusu-bu-aksam-show-tvde
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.