Mauro Icardi: Fenerbahçe maçına da kazanmak için çıkacağız

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, "Yılın Sporcusu" ödülüne layık görülerek mutluluğunu dile getirdi ve takımının Süper Lig'de şampiyon olma inancını vurguladı. Icardi, her maçın ayrı önemine dikkat çekerek, önlerindeki kritik Fenerbahçe maçına da galibiyet için çıkacaklarını belirtti.
Kaynak: AA
|
08 Mayıs 2024, Çarşamba - 23:46
Mauro Icardi: Fenerbahçe maçına da kazanmak için çıkacağız

Galatasaray'ın dikkat çeken isimlerinden Arjantinli golcü Mauro Icardi, "Yılın Sporcusu" ödülünü alırken, Süper Lig'de tekrar şampiyon olacaklarına olan inançlarını vurguladı. Her maçın ayrı bir önemi olduğunu belirten Icardi, takımının Fenerbahçe ile oynayacağı kritik maça da kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Volkswagen Arena'da düzenlenen ödül töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mauro Icardi, "Yılın Sporcusu" ödülünü almanın mutluluğunu dile getirdi. "70 yıldır yapılan böyle büyük bir organizasyonda ödüle layık görüldüğüm için teşekkür ediyorum." diyen 31 yaşındaki oyuncu, geçen sezon elde ettikleri şampiyonlukla gurur duyduklarını ifade etti ve bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini belirtti.

Ligde kalan 3 haftanın önemine dikkat çeken Icardi, "Her maçın ayrı bir önemi var. Adım adım gitmemiz gerekiyor. VavaCars Fatih Karagümrük maçını da kazanmalıyız. Sonra Fenerbahçe derbisi için hazırlanacağız. O karşılaşmayı da kazanmak için sahaya çıkacağız." şeklinde konuştu.


Özellikle Türkiye'deki kariyeri boyunca çocukların kendisini örnek almasıyla ilgili olarak da konuşan Icardi, "Futbol herkesin ruhunu harekete geçiren bir şey. Sahada yaptığım şeylerle çocuklara örnek olabilmek çok önemli. Yaptığımız şeyleri gören çocukların da hayalleri büyüyor. Onlar da büyük başarılara imza atacak ve biz de bununla gurur duyacağız." şeklinde duygularını dile getirdi.

http://ankaramasasi.com/haber/2137471/mauro-icardi-fenerbahce-macina-da-kazanmak-icin-cikacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.