Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına adaylık konusunda kararını verdi

Fenerbahçe şampiyonluk yarışında ağır yara alsa da mücadelesini sürdürürken bir yandan da seçimli olağanüstü genel kurula odaklandı. Sadettin Saran’ın Ali Koç’a verdiği süre bugün sona eriyor. Koç aday olmaza Saran resmen adaylığını ilan edecek. Bu noktada Ali Koç kararı verdi. İşte detaylar…
Ersin Küçükbarak
|
10 Mayıs 2024, Cuma - 12:36
Ali Koç Fenerbahçe başkanlığına adaylık konusunda kararını verdi


Fenerbahçe, Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşerek şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Kayserispor maçı ardından Galatasaray deplasmanına gidecek olan sarı lacivertliler işini mucizelere bıraktı.

Öte yandan Fenerbahçe’de Kongre rüzgarları esmeye başladı.

Sadettin Saran’ın Ali Koç’a aday olması için verdiği süre bugün doluyor. Eğer adaylık açıklaması gelmezse Saran, Pazartesi günü kulübü yönetmeye talip olduğunu ilan edecek.

Saadettin Saran da aday

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu, Sadettin Saran'ın gerekli belgeleri  ve imzaları topladığını ve aday olduğunu duyurdu.

Sadettin Saran'ın başvurusunun kendilerinden önce divan kuruluna yapıldığını belirten Mosturoğlu, dosyayı incelediklerini söyledi.

Mosturoğlu'ndan Saran açıklaması

Mosturoğlu dosyanın, hem yüksek divan kurulu hem sicil kurumundan geçirildiğini ifade etti.

“Elimizde bitirilmiş bir süreç var. Sadettin Saran, resmi bir aday. Altında önerenlerin olduğu 500'den fazla imzası var." Diyen Mosturoğlu, Sadettin Saran'ın aday olduğu bilgisini paylaştı.

Ali Koç kararını verdi

Ali Koç ise, Fenerbahçe'nin seçimli olağanüstü genel kurulunda aday olacak. Koç'un bu kararını kısa bir süre içinde kamuoyuna duyurması bekleniyor.

Aday olacağı dillendirilen Aziz Yıldırım ise şahsıyla ilgili medyada çok sayıda haber ve yorum yer aldığına işaret ederek kamuoyunun manipüle edildiğini dile getirmişti.

Aziz Yıldırım, herhangi bir planlama ve çalışması olursa zaten paylaşacağının altını çizdi.

Kendi bilgilendirmesi dışında yapılan manipülatif haberlere itibar edilmemesini isteyen Yıldırım, başkanlığa aday olacağı iddialarına şimdilik kapıyı kapatmıştı.

http://ankaramasasi.com/haber/2137741/ali-koc-fenerbahce-baskanligina-adaylik-konusunda-kararini-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.