Kızıl Goncalar'dan o iki isim ayrılıyor!

NOW TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar'dan ayrılık haberleri geldi. O iki oyuncu ekibe veda edecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
14 Mayıs 2024 15:37
GÜNCELLEME
14 Mayıs 2024 16:11
Kızıl Goncalar'dan o iki isim ayrılıyor!
Ecem Çetin Editör

NOW TV'de ekrana gelen, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kızıl Goncalar dizisi  pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkıyor. 

Son dönemin en çok konuşulan projelerinden biri olan ve her hafta milyonları ekrana kilitleyen dizi, fırtınalar estiriyor. 

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolünde yer aldığı, büyük bir ilgiyle izlenen diziden iki ayrılık haberi geldi.

Gelecek hafta ekrana gelecek olan 19. bölümüyle seyircisine kısa süreliğine veda edecek olan diziden Melisa Doğu ve Batuhan Yüzgüleç ayrılacak. 

Ayza karakteriyle izleyici karşısına çıkan Doğu ve Ayza’nın oğlu Affan’a hayat veren Yüzgüleç, hikayelerinin bitmesi nedeniyle ekibe veda edecek. 

Yapımını Gold Film, yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Ömür Atay oturuyor. Diziyi senarist Necati Şahin kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosu; Sitare Akbaş (Birgül), Mert Yazıcıoğlu (Cüneyd), Mina Demirtaş (Zeynep) Esma Yılmaz (Mira), Zehra Kelleci (Feyza), Şerif Erol (Suavi), Erkan Avcı (Sadi Hüdayi), Selen Öztürk (Hasna), Mert Turak (Naim), Tuğrul Tülek (Seçkin), Asiye Dinçsoy (Müyesser), Hazal Türesan (Beste), Duygu Sarışın (Hande), Yakup Turgut (Arif) ve Mısra Tüfek (Esra), Gürhan Elmalıoğlu (İdris)

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.