Erdoğan'dan kumpas iddialarına sert yanıt

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda konuştu. 31 Mart’ta milletin verdiği mesajı aldıklarını dile getiren Erdoğan değişim mesajı verdi. Türkiye'nin gündeminde yer alan operasyonlar üzerinden konuşan AK Parti lideri, "Bürokratik vesayete izin vermeyiz" dedi.

O
Onur Çetinkaya Editör
YAYINLAMA
15 Mayıs 2024 12:22
GÜNCELLEME
15 Mayıs 2024 13:19
Erdoğan'dan kumpas iddialarına sert yanıt
O
Onur Çetinkaya Editör

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında konuşan Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"Bürokratik vesayete izin vermeyiz"

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturmayla ilgili iddiaların ardından üç üst Emniyet görevlisinin açığa alınmasıyla ile ilgili konuşan Erdoğan, bürokratik vesayetlere izin verilmeyeceğini söyledi.

15 Temmuz sonrası Yenikapı ruhunu baltalamaya çalışanların farkında olduklarını dile getiren Cumhurbaşkanı, "Kuklayı da kuklacıyı da oyunu kimin yazdığını da çok iyi biliyoruz" dedi.

"Somut adımların atılması gerekiyor"

Yeni anayasa hakkında konuşan Erdoğan, muhalefetle yumuşuma mesajını bir kez daha yineledi.  Meclis'te başlayan anayasa görüşmeleri için fazla uzatılmadan somut adımların atılması gerektiğini belirtti. 

Erdoğan, "Temennimiz odur ki; önümüzdeki 4 yıl gerilimle değil, karşılıklı hoşgörüyle geçsin." sözlerini ekledi. 

" Yorulan varsa dinlenmeye alacağız"

31 Mart sonrası partisindeki kadrolara yönelik değişim sinyali veren Erdoğan, "Kadrolarımızda milletin mesajını yanlış okuyanlar varsa onlarla hiç tereddüt etmeden yolları ayırırız. Yorulan, hatası olan varsa dinlenmeye alacağız" ifadelerini kullandı. 

"Milletin mesajını aldık"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerinin devamında ise 31 Mart’ta milletin verdiği mesajı aldıklarını dile getirdi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.