Erdoğan'dan CHP'ye ziyaret açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi'ne gerçekleştireceği ziyaretine dair konuştu.
Onur Çetinkaya
|
15 Mayıs 2024, Çarşamba - 13:14
Erdoğan'dan CHP'ye ziyaret açıklaması

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde partisinin haftalık grup toplantısında konuşan Erdoğan gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Yeni anayasa hakkında konuşan Erdoğan, muhalefetle yumuşuma mesajını bir kez daha yineledi. Meclis'te başlayan anayasa görüşmeleri için fazla uzatılmadan somut adımların atılması gerektiğini belirtti.

Erdoğan, "Temennimiz odur ki; önümüzdeki 4 yıl gerilimle değil, karşılıklı hoşgörüyle geçsin." sözlerini ekledi.

"En yakın zamanda ziyaret edeceğiz"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, grup toplantısı sonrası Cumhuriyet Halk Partisi ziyaretine dair konuştu. 

Grup toplantısının ardından basın mensuplarının "CHP'yi ne zaman ziyaret edeceksiniz?" sorusuna Erdoğan "En yakın zamanda ziyaret edeceğiz" yanıtını verdi.

AK Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanları ise 8 yılın ardından ilk kez 3 Mayıs'ta bir araya gelmişti. 

CHP Lideri Özgür Özel,  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a "Cumhuriyet Ateşi" isimli objeyi ve Manisa'daki Uluslararası Mesir Macunu Festivali'nden getirdiği mesir macununu, Erdoğan ise Özel'e fincan takımı, çay ve bal hediye etmişti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2138513/erdogandan-chpye-ziyaret-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.