Sandık Kokusu, bu akşam 22. bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV'nin fenomen dizilerinden biri olan, çarşamba akşamları ilgiyle izlenen Sandık Kokusu dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
15 Mayıs 2024 16:00
GÜNCELLEME
15 Mayıs 2024 16:04
Sandık Kokusu, bu akşam 22. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Editör

Başrolünde  Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, NecipMemili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Uğur Yücel'in yer aldığı, Show TV'nin sevilen dizisi  Sandık Kokusu bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Hasan, gerçekleşen telefon konuşmasından sonra Karsu’ya bir şey belli etmemeye çalışarak kitapçıdan ayrılır. Süleyman’ın dediklerini yapmaktan başka çareleri yoktur. Atilla, Deniz’i almak için Süleyman’ın mekanına gider ve son bir sevkiyat için anlaşırlar. Sağ salim kurtulan Deniz, annesini daha fazla korkutmak istemediği için olanları söylemek istemese de yaşadığı travmayı daha fazla saklayamaz. Karsu bunu öğrendiğinde Atilla’ya tepkisi çok sert olur. Reha’ya olanları anlatmak zorunda kalan Karsu ondan hiç beklemediği bir darbe alacaktır. 

Yapımını O3 Medya'nın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Sandık Kokusu'nu Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alıyor.

“Sandık Kokusu” yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!   

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.