Kızılcık Şerbeti, bu akşam 65. bölümüyle ekrana gelecek!

Cuma akşamları Show TV'de izleyici karşısına çıkan ve ilk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
31 Mayıs 2024 16:02
GÜNCELLEME
31 Mayıs 2024 16:07
Kızılcık Şerbeti, bu akşam 65. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Editör

İki sezondur ekrana gelen, sürükleyici hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Show TV'nin sevilen dizisi  Kızılcık Şerbeti bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.  

Yeni bölümde neler yaşanacak?    

Görkem’in, Nilay’a kendisini dövdüğünü söyleyerek iftira atması Ünal ailesini ikiye bölecek, aile içinde ciddi tartışmalara neden olacaktır. Doğa ve Giray’ın ilişkisi günden güne gelişmekte, Giray her konuda Doğa’ya yardımcı olmaktadır. Sönmez’in telefonla dolandırılması çok moralini bozar. Kızları ve torunları onu ayağa kaldırmaya çalışsa da Sönmez kendini berbat hissetmektedir. Alev’in rahatsızlanması sonucu onu hastaneye götüren Abdullah, Pembe’ye yakalanmaktan kıl payı kurtulur. Lokantanın geceleri Kayhan tarafından gizlice işletildiğini öğrenen Zülkar, Pembe’yi durumdan haberdar eder. Kıvılcım’ın doğum günü partisinde bir araya gelen Nursema ve Rüzgar, birbirlerini ne kadar özlediklerini fark ederler. Görkem’den intikam almaya ant içen Nilay’ın ayağına bunu yapması için büyük bir fırsat gelir.

Yapımını Gold Film'in yapımcılığını Faruk Turgut'un yaptığı diziyi Melis Civelek kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Hakan Kırvavaç ( KETCHE) üstleniyor.   

Dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman,Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan gibi isimler yer alıyor. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa