Yalı Çapkını bu akşam 72. bölümüyle ekrana gelecek!

Star TV'de cuma akşamlarına 2 sezondur damgasını vuran ve ilgiyle izlenen Yalı Çapkını dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Peki, neler yaşanacak?

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
31 Mayıs 2024 17:20
GÜNCELLEME
31 Mayıs 2024 17:25
Yalı Çapkını bu akşam 72. bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Editör

Başrolünde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı,  cuma akşamları ilgiyle izlenen Star TV'nin sevilen dizisi  heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?       

Orhan'ın ölümü Korhan ailesini derinden sarsarken, bu kayıpla büyük bir acı yaşayan Ferit, dedesinden beklediği tepkiyi göremediği için büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Fuat ve Orhan'ın ölümünden kendini sorumlu tutan Seyran, Ferit'e ve ailesine zarar verdiğini düşündüğü için büyük bir suçluluk duyar. Halis Ağa'dan ummadığı bir teklif alan İfakat, yaşanan bu gelişmeye çok sevinir. Hastalığını Ferit'ten gizlemeye çalışan Seyran, bu sırrı hiç beklemediği birinin öğrenmesiyle şaşkınlığa uğrar. Babasının intikamını alabilmek ve sevdiklerini koruyabilmek için güçlü olmak zorunda hisseden Ferit, önemli bir karar vererek Kont Ziya'dan yardım ister. Fakat gireceği bu yeni yol, mecbur kaldığında tüm sevdiklerinden vazgeçmeyi göze almasını gerektirecektir.

Yapımını  OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin oturuyor. Diziyi Barış Günger kaleme alıyor.  

Dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Taro Tekin Emir, Turgut Tunçalp, Sezin Bozacı, Buse Buçe Kahraman, Öznur Serçeler, Toprak Sağlam, Hülya Duyar, Yiğit Tuncay, Gülen Gedikoğlu gibi isimler yer alıyor. 

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini/fragmanlar/72-bolum-fragman

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa