Ataman Koleji'nde mezuniyet heyecanı! Kardeşlerim yarın akşam ATV'de

Cumartesi akşamları 4 sezondur milyonları ekrana kilitleyen Kardeşlerim dizisi yarın akşam 131. bölümüyle ekrana gelecek.

Ecem Çetin Editör
YAYINLAMA
31 Mayıs 2024 17:42
GÜNCELLEME
31 Mayıs 2024 17:46
Ataman Koleji'nde mezuniyet heyecanı! Kardeşlerim yarın akşam ATV'de
Ecem Çetin Editör

ATV'de cumartesi akşamlarına damgasını vuran, 4 sezondur büyük bir ilgiyle izlenen ATV'nin sevilen dizisi  Kardeşlerim heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. 

Yeni bölümde neler yaşanacak?  

Uçurumdan düşmesine ramak kalan Cansu’nun durumu, Aybike ve Sarp başta olmak üzere, tüm ailesini endişelendirir. Yeniden baba olacağını öğrenen Akif’te esen değişim rüzgarları, Nebahat’i içten içe mutlu etmeye devam eder. Mezuniyet balosu için para kazanmaları gereken Eren ailesine destek, hiç ummadıkları bir yerden gelir. Üst üste yaşadığı sıkıntılar, Ayten’i hayatıyla ilgili yeni bir karar almak zorunda bırakır. Bir eğitim yılını daha geride bırakan Ataman Koleji’nde tüm çocuklar, mezuniyet heyecanını yaşarlar. Kooperatifçilerle ilgili birtakım gerçekleri öğrenip harekete geçen Ömer, hayatının en önemli günlerinden birinde, beklenmedik bir durumun içine düşer.

Yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk'ün yaptığı diziyi  Gül Abus Semerci kaleme alıyor. Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda ise Serkan Birinci oturuyor.   

Kardeşlerim, yeni bölümleriyle cumartesi akşamları ATV'de!

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa