Dursun Özbek: Rakiplerimiz faaliyetlerine ağırlık verdi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Büyükçekmece'deki Şampiyonlar Anıtı'nda düzenlenen törende, takımının zaferini kutladı. Özbek, yoğun bir sezonun ardından rakiplerinin Galatasaray'ın yükselişini engellemek için faaliyetlerine ağırlık verdiklerini belirtti.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
31 Mayıs 2024 20:35
GÜNCELLEME
31 Mayıs 2024 21:14
Dursun Özbek: Rakiplerimiz faaliyetlerine ağırlık verdi!
AK
Afife Kaya Editör

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın bayrağını gururla Şampiyonlar Anıtı'nda dalgalandırdı. Her yıl şampiyon olan takımların bayrağının dalgalanmasıyla bilinen Şampiyonlar Anıtı, bu kez Galatasaray'ın zaferini taçlandırdı. Özbek'e, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan eşlik etti. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, bu önemli törende Galatasaray Başkanı'na ev sahipliği yaptı.

Tören sırasında konuşan Özbek, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Yönetim kurulumuzla birlikte yoğun bir çalışma temposu geçirdik. Ancak Büyükçekmece'ye gelmemizle birlikte, buradaki sıcak karşılama bize tüm yorgunluğu unutturdu." dedi.

Özbek, 2024-2025 sezonunun oldukça zorlu geçeceğini vurgulayarak, "Rakiplerimiz, Galatasaray'ın yükselişini engelleyemeyeceklerini anladıklarında, faaliyetlerine ağırlık verdiler." şeklinde konuştu. "Galatasaray'ın 25. şampiyonluğunu ve 5. yıldızını kutlamak için burada tekrar buluşacağız. Aldığımız bu kupa tartışmasız bir şekilde hak edilmiştir. Kimse bu başarıya gölge düşüremez. Galatasaray camiasına armağan olsun. Gelecek sezon için 5. yıldızı takmak için sabırsızlanıyoruz. Formalı dostlarım burada. 4 yıldızlı formaları bir kenara koyun, 5 yıldızlı formalar yolda, onları giyin." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa