Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy belirsizliği sürüyor...

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy'un Kara Kartaldaki durumu belirsizliğini sürdürüyor. Kılıçsoy'a son olarak ada kancası geldi...

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
01 Haziran 2024 09:16
GÜNCELLEME
01 Haziran 2024 09:36
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy belirsizliği sürüyor...
HM
Haber Merkezi Editör

İngiliz basını Beşiktaş'ın genç yıldızının peşindeki 9 takımı duyurdu.

Beşiktaş'ın 18 yaşındaki parlayan yıldızı Semih Kılıçsoy'a olan ilgi, özellikle İngiltere Premier Lig başta olmak üzere, Avrupa'da giderek artıyor.

Genç forvetle ilgili her gün yeni haberler İngiltere basınında yer alırken, en son haber yine İngiltere merkezli HITC Football'dan geldi.

Akşam'da yer alan habere göre;

"Arsenal; Manchester City ve diğer 7 kulüp, Beşiktaş'ın 22 milyon sterlinlik harika yeteneği için yarışıyor. Arsenal, sekiz kulübün daha ilgisini çeken Beşiktaş'ın son derece yetenekli 22 milyon sterlinlik forvet oyuncusu için bir adım önde."

Kılıçsoy, Süper Lig'in en çok dikkat çeken yeteneklerinden biri oldu. Arsenal ve Manchester City, Mayıs ayının başından beri oyuncuyu yakından takip ediyor. Bu iki kulüp, genç oyuncuya imza attırmak için en güçlü adaylar arasında yer alıyor.

İngiliz basınında yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

''İngiltere'den Tottenham, Newcastle United, Manchester United'ın yanı sıra Avrupa devleri PSG, Monaco, Bayern Münih ve Bayer Leverkusen de Kılıçsoy'a ilgi gösteriyor. Manchester City'de Sergio Agüero'nun hayranı olan genç forvet, Arjantinli efsanenin potansiyel halefi olarak değerlendiriliyor.''

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa