Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu duyurdu

Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

HM
Haber Merkezi Editör
YAYINLAMA
01 Haziran 2024 10:15
GÜNCELLEME
01 Haziran 2024 10:25
Fenerbahçe, Jose Mourinho'yu duyurdu
HM
Haber Merkezi Editör

Sarı-lacivertli ekipten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen yazıda, "Şirketimiz, Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile görüşmelere başlamıştır" ifadelerine yer verildi.

Kartal ile yollar ayrılmıştı

Fenerbahçe dün İsmail Kartal ile yolların ayrıldığını duyurmuştu. Fenerbahçe Spor Kulübünden yapılan açıklamada '' Renklerine, tarihine ait olduğun; formasını gururla taşıyıp onurla temsil ettiğin Fenerbahçe’n ile ortaya koyduğun eşsiz mücadele, hem senin hem de sana inanan milyonlarca sarı lacivert sevdalısının hayallerinin gerçeğe dönüşme inancıydı. Ne sen vazgeçtin bu kulübe inanmaktan ne milyonlarca Fenerbahçeli vazgeçti senin yanında durmaktan. Duruşuna, Değerlerine, Aidiyetine, Saygına ve Fenerbahçeliliğine teşekkür ederiz. Emeklerine minnettarız. Güzel izler bıraktın ve her zaman güzel hatırlanacaksın… Yolun açık olsun.'' ifadelerine yer verilmişti.

Mourinho'nun maliyeti ne olacak?

Akşam'da yer alan habere göre,  61 yaşındaki başarılı çalıştırıcı ve ekibinin 2 yıllık vergiler dahil maliyetinin 46 milyon euroyu bulduğu belirtildi. Sarı lacivertli Yönetim, Portekizli teknik adamının maliyetinin büyük bir kısmını sponsorlarla çözmeyi planlıyor. Bu konuda çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa