Enes Ünal sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), sol ayak başparmağı kırılan Enes Ünal'ın 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) aday kadrosundan çıkarıldığını duyurdu.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
01 Haziran 2024 19:32
GÜNCELLEME
01 Haziran 2024 20:51
Enes Ünal sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı
Kay
Kaynak Kaynak: AA

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım'ın EURO 2024 aday kadrosundan bir ismin çıkarıldığını duyurdu. Sol ayak başparmağında kırık tespit edilen Enes Ünal, yaşadığı sakatlık nedeniyle milli takımın formasını giyemeyecek.

TFF'den yapılan açıklamada, dün akşam gerçekleştirilen antrenmanda aldığı darbe sonrası muayene ve tetkiklerinin yapıldığı belirtildi. Tetkikler sonucunda sol ayak başparmağında kırık tespit edilen milli futbolcunun, EURO 2024 süresince tam olarak iyileşemeyeceği için kadrodan çıkarıldığı ifade edildi.

Enes Ünal, bu sakatlıkla EURO 2024'te milli takımın formasını giyemeyecek olmanın üzüntüsünü yaşarken, milli takım için en kısa sürede sahalara dönme umuduyla tedavisine başladı.

Bir süre önce sağ diz çapraz bağlarından ameliyat geçiren ve 7 ay sahalardan uzak kalan Enes Ünal'ın yaşadığı bu yeni sakatlık, A Milli Takım'ı EURO 2024 öncesinde bir oyuncusundan daha yoksun bıraktı. Geçtiğimiz günlerde de Çağlar Söyüncü'nün sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı hatırlatıldı.

Milli futbolcu Enes Ünal, kiralık olarak forma giydiği Premier Lig ekibi Bournemouth ile dört senelik sözleşme imzalamıştı. Bu sezon Bournemouth formasıyla Premier Lig'de 16 maçta 2 gol atan Ünal, yaşadığı sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa