Jose Mourinho’dan Fenerbahçe açıklaması

Dünya çapında tanınan teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe ile henüz resmi olarak anlaşma imzalamamış olmasına rağmen, gelecekte sarı lacivertli takıma katılmak istediğini açıkladı. Mourinho, potansiyel zorluklara rağmen, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne girmesi için mücadele etmeye hazır olduğunu belirtti.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
01 Haziran 2024 23:02
GÜNCELLEME
01 Haziran 2024 23:05
Jose Mourinho’dan Fenerbahçe açıklaması
AK
Afife Kaya Editör

Dünya futbolunun önemli isimlerinden Jose Mourinho, Fenerbahçe ile olan potansiyel iş birliği hakkında açıklamalarda bulundu. Trendyol Süper Lig'de 99 puanla ikinci sırayı elde eden Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Mourinho ile görüşmelere başladığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirmişti.

Londra'da Şampiyonlar Ligi finalini izleyen Mourinho, Sky Sports muhabirinin yöneltilen soruları yanıtladı. Mourinho, henüz resmi anlaşma imzalamadığını belirterek, "Ancak evet, Fenerbahçe'ye gitmek istiyorum" dedi.

Gelecek sezon Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılacak olmasıyla ilgili olarak Mourinho, "Oldukça zor olacak. Üç eleme turunu geçmemiz gerekiyor. Fenerbahçe'nin sekiz oyuncusu Avrupa Şampiyonası'nda yer alacak. Bu oyuncular sezon öncesi hazırlık dönemine katılamayacak. Bu nedenle zorluklarla karşılaşacağız. Ancak ben zorlukları severim. Yani eğer Fenerbahçe'ye gidersem, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için mücadele edeceğim" şeklinde konuştu.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa