Ankara'da kadın cinayeti

Ankara'da bir kişi eşini ve yanındaki bir kişiyi öldürdükten sonra intihar etti. Cenazeler, otopsi işlemleri için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AK
Afife Kaya Editör
YAYINLAMA
03 Haziran 2024 19:23
GÜNCELLEME
03 Haziran 2024 19:32
Ankara'da kadın cinayeti
AK
Afife Kaya Editör

Ankara'nın Sincan ilçesinde Malazgirt Mahallesi'nde bugün yaşanan korkunç olay, çevrede şok ve üzüntüyle karşılandı. Hasan Şimşek adındaki bir kişi, iddiaya göre evine döndüğünde eşi Esma Şimşek ile birlikte yakaladığı A.H.'ye saldırdı. Mutfaktan aldığı bıçakla önce eşi Esma Şimşek'e ardından da A.H.'ye saldıran Hasan Şimşek, yaşanan arbedenin ardından kendisini asarak intihar etti.

Olay, çevredeki komşuların duyduğu gürültü ve yardım çığlıkları üzerine fark edildi. Hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesiyle sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Hasan Şimşek, Esma Şimşek ve A.H.'nin hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Olayı duyan Şimşek çiftinin yakınları ise büyük bir şok yaşayarak sinir krizi geçirdi. Cenazeler, otopsi işlemleri için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yetkililer, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa