Boşanma aşamasında eşi tarafından öldürülen Semiha Koca ve kızı Hilal Nur Koca toprağa verildi

Ankara'da boşanma sürecinde olan eşi Yakup Koca (55) tarafından öldürülen Semiha Koca (43) ve kızı Hilal Nur Koca (5), gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Hilal Nur'un 2019 yılında Ankara'da yılın ilk bebeği olarak dünyaya geldiği ve dönemin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un anne ve bebeği hastanede ziyaret ettiği öğrenildi.

Kay
Kaynak Kaynak:DHA
YAYINLAMA
11 Haziran 2024 14:19
GÜNCELLEME
11 Haziran 2024 15:08
Boşanma aşamasında eşi tarafından öldürülen Semiha Koca ve kızı Hilal Nur Koca toprağa verildi
Kay
Kaynak Kaynak:DHA

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Yenimahalle ilçesi Yeşilevler Mahallesi Yeşilvadi Konutları'nda gerçekleşti. Yakup Koca, yaklaşık bir ay önce 5 yaşındaki kızını da alarak annesinin yanına giden eşi Semiha Koca ile konuşmak için kayınvalidesinin evine gitti. Sitenin kameriyesinde buluşan çift arasında çıkan tartışma sonucu Yakup Koca, yanında getirdiği tabanca ile önce Semiha Koca'ya 6 el, ardından kızı Hilal Nur'a 1 el ateş etti. 

Daha sonra aynı silahla kendini vurdu. 

Semiha Koca ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yakup Koca da yaşamını yitirdi.

Anne ve kızının cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından teslim alındıktan sonra Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Ahmet Efendi Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Cenazeye aile yakınları, arkadaşları ve bölge halkı katıldı.

Hilal Nur Koca'nın, 2019 yılında Ankara'da yılın ilk bebeği olarak dünyaya geldiği ve dönemin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un onu ve annesini hastanede ziyaret ettiği ortaya çıktı. 

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde normal doğumla 2 kilo 840 gram ağırlığında doğan Hilal Nur'u kucağına alarak altın takan Selçuk, anne Semiha Koca'yı da tebrik etmişti.

 Yeni yılın ilk bebeği olarak dünyaya gelen Hilal Nur'un sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmesini dileyen Selçuk, "Yeni yıl vesilesiyle doğan her çocuğumuz bizler adına bir umut olur umarım" ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa