İsrail ordusundan bir katliam haberi daha!

İsrail ordusunun Gazze'nin Şati Mülteci Kampı ve Tuffah Mahallesi'ne düzenlediği şiddetli saldırılarda en az 42 kişi hayatını kaybetti. Saldırılar sonucunda bölgede büyük bir yıkım yaşanırken, görgü tanıkları altıdan fazla füzenin düştüğünü ve saldırının deprem etkisi yarattığını ifade ettiler.

Kay
Kaynak Kaynak: AA
YAYINLAMA
22 Haziran 2024 19:02
GÜNCELLEME
22 Haziran 2024 19:11
İsrail ordusundan bir katliam haberi daha!
Kay
Kaynak Kaynak: AA

Gazze'de İsrail ordusu tarafından Şati Mülteci Kampı ve Tuffah Mahallesi'ne düzenlenen şiddetli saldırılarda en az 42 kişi hayatını kaybetti. Saldırıda çok sayıda insanın da yaralandığı bildirildi.

İsrail savaş uçakları, Gazze'nin eş-Şati Mülteci Kampı bölgesinde bulunan evlere büyük çaplı hava saldırıları gerçekleştirdi. Görgü tanıkları, saldırının etkisiyle bölgede deprem hissi yarattığını ve altıdan fazla füzenin hedef aldığına tanık olduklarını belirtti.

Olayın ardından bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Kurtarma ekipleri, enkaz altında kalanların kurtarılması için yoğun çaba sarf ediyor.

İsrail ordusu sözcüsü ise saldırıları, Hamas'a ait askeri hedefleri vurmak için gerçekleştirdiklerini iddia etti. Ancak Filistinli yetkililer, sivil yerleşim alanlarının hedef alındığını ve bu saldırıların siviller arasında büyük panik ve yıkıma yol açtığını belirtti.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa