Eniştesini vurup, otomobil ile üzerinden geçen kayınbiradere müebbet hapis istemi

Kayseri’de tartıştığı eniştesi Sertan Temel'i (45) tabanca ile öldürdükten sonra otomobille üzerinden geçen güvenlik görevlisi Yener Koçer (44) için savcı müebbet hapis istedi. Koçer, savunmasında eniştesinin ablasına şiddet uyguladığını kendisini de darbettiğini söyledi.
DHA
|
27 Haziran 2024, Perşembe - 11:49
 Eniştesini vurup, otomobil ile üzerinden geçen kayınbiradere müebbet hapis istemi

Yener Koçer ile eniştesi Sertan Temel, 3 Mart'ta saat 17.00 sıralarında Melikgazi ilçesi Mimsin Şirintepe Mahallesi'nde bir marketin önünde karşılaştı.

Çıkan kavga sırasında Koçer yanındaki tabancayla eniştesine ateş etti. Başına 3 kurşun isabet eden Sertan Temel, kanlar içinde yere yığıldı.

Öfkeli kayınbirader daha sonra otomobiline binerek  çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında yerde yatan eniştesinin üzerinden geçti.

Çevredeki vatandaşlar o anları cep telefonu ile görüntüledi.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde Sertan Temel’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis, Koçer’i kısa sürede yakalandı. Emniyetteki işlemleri sonrası mahkemeye çıkarılan Yener Koçer tutuklandı.

İddianame hazırlandı

Soruşturmayı tamamlayan Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame Kayseri Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

 İddianameye göre 'kasten adam öldürme' suçundan hakkında müebbet hapis cezası istenen Koçer ifadesinde, eniştesinin ablasına şiddet uyguladığını öne sürdü.

Yener Koçer, eniştesinin evine karşı sorumluluklarını yerine getirmediğini, sürekli şehir dışına gittiğini, evde huzursuzluk ve darp olayları yaşandığını söyledi.

Ablasının bu yüzden uzaklaştırma kararı aldırıp kendi yanına sığındığını anlatan Koçer, eniştesi tarafından darbedildiğini de dile getirdi. Koçer, korkutmak amacıyla ateş ettiğini ve öldürme kastı olmadığını ifade etti.

Koçer, sürekli ölüm korkusuyla yaşadığını belirterek “Pişmanım" dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2144952/enistesini-vurup-otomobil-ile-uzerinden-gecen-kayinbiradere-muebbet-hapis-istemi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.