'Kargocu soydu, kaçtı' dedi, yalanı ortaya çıkınca gerçeği itiraf etti

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kargocu olduğunu söyleyerek evin kapısını açtıran kişinin kendisini darbettikten sonra altınlarını çalıp kaçtığını söyleyen ev hanımı A.D, polis eve kimsenin girmediğini belirleyince gerçeği itiraf etti. İşte polisten acil sağlık ekibine herkesi ayağa kaldıran olay sonrası ortaya çıkan şaşırtıcı gerçek…
DHA
|
27 Haziran 2024, Perşembe - 14:07
'Kargocu soydu, kaçtı' dedi, yalanı ortaya çıkınca gerçeği itiraf etti

Manavgat Şelale Mahallesi 3532. Sokak'taki bir adreste kadının darbedildiği ve hırsızlık yapıldığı ihbarı polisi harekete geçirdi.

 Adrese giden sağlık ekipleri ev sahibi A.D adlı kadının başından darbe aldığını belirledi.

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri de kadının bilgisine başvurdu.

A.D. polise verdiği ifadede 1,5 yaşındaki kızı ile evde otururken kapının çaldığını, kapıdaki kişinin 'kargocu' olduğunu söylemesi üzerine kapıyı açtığını dile getirdi.

Kapıyı açar açmaz şüpheli şahsın başını duvara vurması sebebiyle kısa süreli baygınlık geçirdiğini anlatan A.D., kendisine geldiğinde maskeli kişinin evde altın olup olmadığını sorduğunu iddia etti.

A.D, kargocunun, altınların yerini söylemezse odada yatan çocuğu alıp götürmekle tehdit ettiğini kaydetti.

Bu tehdit üzerine çocuğuna zarar gelmemesi için altınların yerini gösterdiğini aktaran A.D., yüzünde maske, elinde eldiven olan hırsızın 5 adet altın ve 2 küpeyi aldıktan sonra kaçtığını anlattı. A.D., sağlık ekipleri tarafından kontrol amacıyla hastaneye götürülürken polis ekipleri de  çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

 Verilen eşkale uygun kimsenin o saatlerde sokakta olmadığı ve kadının evine gelmediğini belirleyen polis A.D’nin ifadesini yeniden aldı.

A.D. işin ciddiyetinin artması üzerine, kredi kartıyla eşinden habersiz 20 bin liralık alışveriş yaptığını ve bunu kapatmak için böyle bir yola başvurduğu itirafında bulundu. Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından A.D. hakkında 'Suç uydurmak' gerekçesiyle adli işlem başlatıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145008/kargocu-soydu-kacti-dedi-yalani-ortaya-cikinca-gercegi-itiraf-etti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.