Lise Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'ın başından vurularak öldürülmesinde 2 şüpheli gözaltına alındı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde evinin önündeki otomobiline binerken kendisini bekleyen şüpheli tarafından başına ateş edilerek öldürülen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç (45) cinayetinde 2 şüpheli yakalandı.
DHA
|
27 Haziran 2024, Perşembe - 15:04
 Lise Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç'ın başından vurularak öldürülmesinde 2 şüpheli gözaltına alındı

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde evinin önünde otomobiline binen lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç’a pusu kuruldu.

Çoğaç, kendisini bekleyen şüphelinin başına ateş etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Polis, bölgedeki tüm kameraları incelemeye aldı ve ilk teknik takip sonrası 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Ümraniye'de 2 şüpheliye operasyon

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Çoğaç’ı vuran şüpheli ile ona yardım ettiği öğrenilen bir kişiyi İstanbul’un Ümraniye ilçesine bağlı Dudullu mahallesinde düzenlediği operasyon sonrası yakaladı.

Kan Davası mı?

İki şüpheli ifadesi alınmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne getirilirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mahir Çoğaç'ın yakın zamanda cezaevine giren kardeşinden kaynaklı husumet nedeniyle Adana'dan gönderilen tetikçinin saldırısına uğradığı da iddia edildi.  Polis olayın kan davasından kaynaklandığı iddialarını da araştırıyor.

Bu arada bir de görgü tanığı çıktı. Mahir Çoğaç’ın oturduğu binanın girişinde bulunan çay ocağını işleten Satı Helvacı saldırganı gördüğünü dile getirdi.

“Bizim arkadaşlardan bir tanesi adamın peşinden koştu”

Olay sabahı saat 07.30'da beyaz gömlekli genç bir çocuğun volta attığını belirten Helvacı, ‘Ne iş yapıyorsun, kimi bekliyorsun’ diye sormayı düşündüğünü anlattı

Yarım saat sonra bir el silah sesi duyduğunu ve koşarak geldiklerinde müdür yardımcısını vurulmuş halde bulduklarını kaydeden Helvacı, “Bizim arkadaşlardan bir tanesi adamın peşinden koştu yetişmeye çalıştı ama fazla da gidemedi” dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2145027/lise-mudur-yardimcisi-mahir-cogacin-basindan-vurularak-oldurulmesinde-2-supheli-gozaltina-alindi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.