Gelin arabası ile traktör çarpıştı

Bayburt'ta yaşanan kaza, gelin arabası ile traktörün çarpışması sonucunda meydana geldi. Kazada gelin ve damat da dahil olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Olay yerine jandarma, polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralılar Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından kapanan yol, araçların kaldırılmasıyla birlikte tekrar trafiğe açıldı.
Kaynak: AA
|
27 Haziran 2024, Perşembe - 19:01
Gelin arabası ile traktör çarpıştı

Bayburt'ta bugün meydana gelen üzücü bir kaza sonucunda gelin arabası ile traktör çarpıştı, olayda gelin ve damatla birlikte toplam 7 kişi yaralandı. Kaza, Bayburt-Gümüşhane karayolu Nişantaşı köyü kavşağında meydana geldi. Sait Talha Y. tarafından kullanılan gelin arabası, 69 AE 700 plakalı cip ile Ayhan Y. yönetimindeki 29 AL 245 plakalı traktörün çarpışmasıyla gerçekleşti.

Çarpışmanın etkisiyle devrilen gelin arabası yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra durabildi. Olayın bildirilmesi üzerine jandarma, polis, itfaiye, AFAD ve 112 Acil Sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Yaralananlar arasında gelin Aslıhan ve damat Arif Ç. da bulunmakta olup, diğer yaralılar traktörün sürücüsü Ayhan ile Mert Ali, Abdullah ve Eşref Y. olarak belirtildi. Yaralılar ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle kapanan yol, araçların çekilmesiyle birlikte yeniden ulaşıma açıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145073/gelin-arabasi-ile-traktor-carpisti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.