Doğal gaz patlaması: Ölü ve yaralılar var

İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde bir binada meydana gelen doğal gaz patlamasında 3 kişi hayatını kaybederken, 16 kişi yaralandı. Patlamanın ardından sağlık ve emniyet ekipleri olay yerine sevk edilerek, enkaz altında kalanları kurtarmak için yoğun bir çalışma başlattı.
Afife Kaya
|
30 Haziran 2024, Pazar - 16:02
Doğal gaz patlaması: Ölü ve yaralılar var

İzmir'in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi'nde bir binada meydana gelen doğal gaz patlaması nedeniyle ilk belirlemelere göre 3 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi’nde bir binanın zemin katında yaşanan patlama, mahalle sakinleri arasında büyük bir paniğe neden oldu. Patlamanın ardından olay yerine hızla sağlık ekipleri ve emniyet güçleri sevk edildi. Yetkililer, patlamanın doğal gaz kaynaklı olduğunu belirtti.

Olay yerinden gelen ilk görüntülerde, patlamanın meydana geldiği noktadaki binalarda ciddi hasar olduğu dikkat çekiyor. Mahalledeki binaların bazılarının camları kırılmış ve duvarlarda çatlaklar oluşmuş durumda. Patlamanın şiddetiyle çevredeki araçlar da hasar gördü.

BAKAN YERLİKAYA: 63 VATANDAŞIMIZ YARALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya patlama ile ilgili şu bilgileri aktardı:

Bugün İzmir Torbalı’daki Fevzi Çakmak mahallesinde bulunan bir lokantada ilk belirlemelere göre sanayi tüpünden kaynaklandığı değerlendirilen bir patlama meydana gelmiştir.

Olay bölgesine; İzmir İl AFAD’dan 2 araç 9 personel, İl Sağlık Müdürlüğünden 8 ambulans 2 UMKE ekibi ve 36 personel sevk edilmiştir.

Patlamada maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 63 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Konuya ilişkin tahkikat devam etmektedir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.


http://www.ankaramasasi.com/haber/2145406/dogal-gaz-patlamasi-olu-ve-yaralilar-var
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.