Spor dünyasının gözü 18 Temmuz’da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) genel kurul hakkında bilgilendirmede bulundu. Türk futbol dünyasının gözü 18 Temmuz’da yapılacak başkanlık seçiminde olacak.
Mevlüt Peker
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 09:35
Spor dünyasının gözü 18 Temmuz’da

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), olağan mali ve seçimli genel kurul hakkında önemli açıklamalarda bulundu. TFF tarafından yapılan bilgilendirmede, genel kurulun 18 Temmuz saat 11.00'de Ankara JW Marriott Otel'de gerçekleştirileceği belirtildi. Çoğunluğun sağlanamaması durumunda ikinci oturumun 19 Temmuz saat 11.00'de yapılacağı, yine çoğunluğun sağlanamaması halinde ise üçüncü oturumun 26 Temmuz saat 11.00'de çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirileceği açıklandı.

DÖNEM HESAPLARI VE FAALİYETLERİN İBRASI

Açıklamada, 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 tarihlerini kapsayan dönemin hesap ve faaliyetlerinin genel kurulda ibraya sunulacağı bildirildi. Bu döneme ait mali raporlar ve faaliyetlerin detaylı bir şekilde inceleneceği ve delegeler tarafından onaylanacağı belirtildi.

YENİ DÖNEM BÜTÇESİNE DAİR OYLAMA

TFF, 1 Haziran 2024 ile 31 Mayıs 2025 tarihlerini kapsayan yeni dönemin bütçesi hakkında da bilgilendirme yaptı. Açıklamada, yeni bütçenin kabulü veya reddi için oylama yapılacağı ifade edildi. Bu oylama sonucunda, federasyonun bir yıllık mali planının belirleneceği vurgulandı.

BAŞKANLIK SEÇİMİ GERÇEKLEŞECEK

İbra ve bütçe oylamasının ardından, TFF başkanlık seçiminin de yapılacağı açıklandı. Yeni başkanın belirlenmesi ile birlikte, federasyonun yönetim kadrosunun da şekilleneceği belirtildi. Başkanlık seçiminin TFF'nin geleceği açısından büyük önem taşıdığı ifade edildi. Bu genel kurulda alınacak kararların, TFF'nin gelecek dönem çalışmalarını ve Türk futbolunun geleceğini etkileyeceği vurgulandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145806/spor-dunyasinin-gozu-18-temmuzda
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.