Silahlı kavgada ölen belediye başkanı markette darbedilmiş

Rize'nin Ardeşen ilçesinde husumetliler arasında çıkan tartışmada eski Tunca Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz'in (56) tabancayla vurularak öldürüldüğü olay öncesinde bir marketin manav reyonunda darbedilip silah çekildiği anların görüntüleri ortaya çıktı.
DHA
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 11:54
Silahlı kavgada ölen belediye başkanı markette darbedilmiş

Ardeşen ilçesi Atatürk Caddesi'nde dün saat 14.30 sıralarında yaşanan olayda kan döküldü.

İlçeye bağlı Tunca beldesinde bir dönem AK Parti’den belediye başkanı olarak görev  yapan Ahmet Naci Aytemiz ile daha önceden husumetli olduğu kişiler arasında markette yaşanan tartışma kavgaya dönüştü.

Taraflar, tabancalarla birbirine ateş ederken çatışma caddeye taştı.

H.K.'nin ateşlediği tabancadan çıkan kurşun Aytemiz’e isabet etti. Aytenmiz kanlar içinde yere yığılırken, ismi açıklanmayan 1 kişi omzundan vuruldu.

Silahlı kavgaya karışan şüpheliler bölgeden kaçtı.

İhbar üzerine adrese gelen sağlık ekipleri tarafından Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Aytemiz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Rize Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenilen diğer yaralının tedavisi ise sürüyor.

Polis, olayda silah kullandığını belirlediği 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Olaya karışan bir kişinin yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

Öte yandan çatışma öncesi yaşananlara ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, marketin manav reyonunda bekleyen Ahmet Naci Aytemiz 2 kişi tarafından darbediliyor.

Aytemiz, kendisine silah çeken saldırganları uzaklaştırmaya çalışırken  kasadaki müşterilerin kaçtığı görülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145839/silahli-kavgada-olen-belediye-baskani-markette-darbedilmis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.