Yozgat'ta asansördeki ölümle ilgili 3 gözaltı!

Yozgat'ta kadının asansör kabiniyle kat duvarları arasında sıkışarak ölmesiyle ilgili olarak 3 şüpheli gözaltına alındı.
DHA
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 13:24
Yozgat'ta asansördeki ölümle ilgili 3 gözaltı!

Yozgat'ın Bahçeşehir Mahallesi'ndeki 6 katlı bir apartmanda, Hülya Uçar (57) asansör kazası sonucu yaşamını yitirdi. Olay, apartmanın 2. katında meydana geldi. Uçar, asansörden inmek isterken, asansör kabini aniden hareket etti ve kabin ile duvar arasında sıkıştı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Uçar'ın asansördeki eşi ve gelini, durumu hemen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine hızla sevk edilen sağlık ekipleri, Uçar'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

CENAZE YOZGAT ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Uçar'ın cenazesi, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı ve otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

SORUŞTURMA VE GÖZALTILAR

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, apartmanın 2 yöneticisi ile asansör firması yetkilisi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyet müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

KAZANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Polis, kazanın nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. Apartman sakinleri ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurularak, olayın aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145868/yozgatta-asansordeki-olumle-ilgili-3-gozalti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.