Bakan Göktaş’tan “Engellilerin ÖTV'siz araç hakkı kısıtlanıyor mu?” sorusuna yanıt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engellileri mağdur edecek herhangi bir düzenlemeyi asla hayata geçirmeyeceklerini belirterek engelli vatandaşların araç alımlarında herhangi bir olumsuzluk yaşamamaları ve bu haklarını kullanmaktan mahrum kalmamaları için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.
Ersin Küçükbarak
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 16:47
Bakan Göktaş’tan “Engellilerin ÖTV'siz araç hakkı kısıtlanıyor mu?” sorusuna yanıt

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engellilere yönelik ÖTV'siz araç düzenlemesi konusunda soruları yanıtladı.

Göktaş, Kabine Toplantısı sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, engellilerin araç alımlarında haklarının korunması için çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Engellilere yönelik mevcut desteklerin suiistimal edilmesini önlemek amacıyla yeni düzenlemeler üzerinde çalıştıklarını da aktaran Göktaş, engellilerden çok sayıda şikayet ve ihbar aldıklarını ve bu konuda yeni bir düzenlemeye ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.

Göktaş, engellilere yönelik destek ve  avantajların suiistimaline seyirci kalamayacaklarının altını çizdi.

“ Engelli vatandaşlarımızı mağdur edecek herhangi bir düzenlemeyi asla hayata geçirmeyiz” diyen bakan Göktaş, engelli  araç alımlarında herhangi bir olumsuzluk yaşanması ve bu haklarını kullanmaktan mahrum kalmamaları için çalışmalara devam ettikleri bilgisini paylaştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145919/bakan-goktastan-engellilerin-otvsiz-arac-hakki-kisitlaniyor-mu-sorusuna-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.