Suavi’den iki yüzlü tavır! Ebrar'a öyle, Merih'e böyle...

Voleybolcu Ebrar Karakurt'un LGBT propagandasını “İnsanların tercihlerinden size ne?” sözleriyle destekleyen şarkıcı Suavi, Merih Demiral’in “bozkurt” işaretine “sığ” bir yorumla tepki gösterdi. Suavi’nin sığ yorumu karşılıksız kalmadı.
Mevlüt Peker
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 17:30
Suavi’den iki yüzlü tavır! Ebrar'a öyle, Merih'e böyle...

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dün akşam Leipzig'de oynanan maçta A Milli Takım, Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale adını yazdırdı. Kırmızı beyazlı takıma tüm ülkeden destek yağarken, şarkıcı Suavi'nin "sığ" yorumu sosyal medyayı karıştırdı.

16 YIL SONRA ÇEYREK FİNAL

Milli takım, 2 Temmuz akşamı adeta bir tarih yazdı. 16 yıl aradan sonra ilk kez çeyrek finale yükselen A Milli Takım, tüm dünyaya bir ders verdi. Merih Demiral, 1. ve 57. dakikalarda attığı gol ve maç içindeki üstün performansıyla 'maçın oyuncusu' oldu.

MERİH DEMİRAL'IN GOL SEVİNCİ

Adını altın harflerle yazdıran Merih Demiral, kafa vuruşuyla kaleye gönderdiği golden sonra iki eliyle kurt işareti yaptı. Bu hareket, şarkıcı Suavi'yi rahatsız etti ve Suavi'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, eleştiri yağmuruna tutuldu.

SUAVİ'DEN TEPKİ

Avusturya-Türkiye maçında millî takımımızın galibiyeti sonrası X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaşım yapan ünlü müzisyen Suavi, "Galibiyeti samimi olarak kutluyorum... Ama seni kınıyorum. Tüm ülke için giymiş olman gereken o formayı, bu kadar sığlaştırdığın için." ifadelerine yer verdi. Bu yorum, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından eleştirildi.

EBRAR KARAKURT’UN LGBT PROPAGANDASINA DESTEK VERMİŞTİ

Suavi’nin bu sözleri akıllara voleybolcu Ebrar Karakurt'un LGBT propagandası sonrası yaşananlara gösterdiği tepki geldi. Suavi 3 sene önce, Ebrar Karakurt’un LGBT propagandasını eleştirenlere, "Keşke Ebrar Karakurt kadar dürüst, net ve şeffaf olabilseniz, cahil şaklabanlar. İnsanların tercihlerinden size ne? Sevgiden ve kendine güvenden yoksun kimlikleriniz şimdi daha da karanlık ve 'kimliksiz!" tepkisini göstermişti.

HANİ "İNSANLARIN TERCİHLERİNDEN SİZE NE" DİYORDUN?

Suavi'nin gösterdiği bu iki yüzlü yaklaşım sosyal medyada büyük tepki gördü. Sosyal medya kullanıcıları, Suavi’nin tutumuna karşı, "Mevzu eşcinsel Ebrar Karakurt olunca 'İnsanların tercihlerinden size ne?' Mevzu bozkurt selamı veren Merih Demiral olunca 'Milli formayı sığlaştırdığın için seni kınıyorum" dedi. Bir sosyal medya kullanıcısı ise, “Merih bozkurt işareti değil de, zafer işareti yapsaydı ilk tebrik edeceklerden biri Suavi olurdu” yorumunda bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145930/suaviden-iki-yuzlu-tavir-ebrara-oyle-merihe-boyle
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.