Bakan Ali Yerlikaya'dan Suriyelilere saldırılara tepki

İstanbul İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son günlerde artan Suriyeli vatandaşlara yönelik saldırılar konusunda açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yabancı düşmanlığına, ırkçılığa ve nefret söylemine kültürümüzde ve inancımızda yer olmadığını vurguladı.
Afife Kaya
|
03 Temmuz 2024, Çarşamba - 19:34
Bakan Ali Yerlikaya'dan Suriyelilere saldırılara tepki

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son günlerde artan Suriyelilere yönelik saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yabancı düşmanlığına, ırkçılığa ve nefret söylemine milli değerlerimizde, kültürümüzde ve inancımızda yer yoktur. Tarihi ve kültürel bir sembol, ırkçılıkla bir tutulamaz" ifadelerine yer verdi.

Son dönemde artan saldırılara dikkat çeken Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bizim Çocuklar’ın Almanya’da elde ettiği başarı, suni gündemlerle gölgelenemez" şeklinde konuştu. Yerlikaya, toplumun her kesimini kucaklayan ve hoşgörüyü ön planda tutan bir yaklaşımın gerekliliğine vurgu yaparak, ülke genelinde barış ve huzur ortamının korunması gerektiğini belirtti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2145951/bakan-ali-yerlikayadan-suriyelilere-saldirilara-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.