Barış Akarsu, ölüm yıl dönümünde anılıyor!

Geçirdiği trafik kazası sonucunda genç yaşta hayatını kaybeden Türk müziğinin sevilen isimlerinden ünlü sanatçı Barış Akarsu vefatının 17. yılında anılıyor.
Ecem Çetin
|
04 Temmuz 2024, Perşembe - 10:30
Barış Akarsu, ölüm yıl dönümünde anılıyor!

Islak Islak, Rüzgar, Gözlerin, Mavi, Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş ve daha nice şarkılara imza atan Rock ve Anadolu rock türünün en sevilen isimlerinden birisi olan Barış Akarsu, ölüm yıl dönümünde anılıyor. 

Şarkılarıyla gönüllerde taht kuran, milyonların sevgisini kazanan Akarsu'nun vefatının üzerinden 17 sene geçti. 

"Amasra'nın Hırçın Dalgası" ya da "Anadolu Rock'ın Sürmeli Çocuğu" olarak bilinen Barış Akarsu, 4 Temmuz 2007 tarihinde geçirdiği trafik kazası sonucunda henüz 28 yaşında yaşama veda etti. 

7'den 70'e çok sayıda hayran kitlesi bulunan, şarkıları, kişiliği ile milyonlarca insanın gönlünde yer edinen Barış Akarsu,  bu yıl da unutulmadı.

İnsanlar, sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak, merhum sanatçıyı andı. 

Barış Akarsu hakkında 

Çocuk yaştan beri müziğe ilgi duyan Barış Akarsu, 2004'te katıldığı  "Akademi Türkiye" adlı yarışmayla adını duyurdu. Yarışmada birinci olan Akarsu, ardından albüm çıkardı ve müzik dünyasında yerini aldı. Müziğinin yanında "Yalancı Yarim" dizindeki oyunculuk performansıyla gönüllerde taht kurdu. Akarsu, 2007 yılında yaptığı trafik kazası sonucu henüz 28 yaşında hayatını kaybetti. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2146050/baris-akarsu-olum-yil-donumunde-aniliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.