KPSS Lisans oturumları sınava giriş belgeleri erişime açıldı

KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) Lisans oturumları sınava giriş belgeleri, ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) Başkanlığı tarafından erişime açıldı.
AA
|
04 Temmuz 2024, Perşembe - 10:33
KPSS Lisans oturumları sınava giriş belgeleri erişime açıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 14 Temmuz'da düzenlenecek 2024-Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans oturumları için sınava giriş belgelerini erişime açtı.

SINAV YERLERİ BELLİ OLDU

ÖSYM'nin (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 2024-KPSS Lisans sınavına katılacak adayların genel yetenek-genel kültür ile eğitim bilimleri oturumlarına girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

GİRİŞ BELGELERİ NASIL EDİNİLECEK?

Sınav yerlerini gösteren giriş belgeleri, adaylar tarafından "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinilebilecek. Sınava katılacak adayların, sınav giriş belgelerini belirtilen adresten indirerek çıktısını almaları gerekiyor.

ÖNEMLİ TARİHLER

14 Temmuz'da gerçekleşecek olan 2024-KPSS Lisans sınavı, kamu personeli olmak isteyen adaylar için büyük önem taşıyor. Adayların sınav günü herhangi bir sorun yaşamamaları için sınav giriş belgelerini yanlarında bulundurmaları ve sınav yerlerine zamanında ulaşmaları önemle vurgulanıyor.

http://www.ankaramasasi.com/haber/2146051/kpss-lisans-oturumlari-sinava-giris-belgeleri-erisime-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.