Yenimahalle'de sinema günleri başlıyor!

Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen "Açık Hava Sinema Gösterimleri” başlıyor. 22 Temmuz'da başlayacak olan sinema günleri, 17 farklı noktada 26 Ağustos'a kadar düzenlenecek.
Ecem Çetin
|
04 Temmuz 2024, Perşembe - 11:40
Yenimahalle'de sinema günleri başlıyor!

Yenimahalle Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte her yıl düzenlediği "Açık Hava Sinema Gösterimlerini" bu yılda düzenlemeye hazırlanıyor. 

İlçenin 17 farklı noktasında yapılacak olan  açık hava sinema gösterimi   22 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. 

Şentepe Abdurrahman Oğultürk Kapalı Pazar Yerinde start verecek olan gösterimin ilk filmi, Gupse Özay'ın yazdığı ve başrolnde yer aldığı komedi filmi “Lohusa” olacak.

26 Ağustos'a kadar devam edecek olan "Açık Hava Sinema Gösterimleri" Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu, Uğur Mumcu Mahallesi Andaç Pazar Yeri, Serhat Kapalı Pazar Yeri, Ragıp Tüzün Parkı,  Batıkent Murat Karayalçın Kent Meydanı, Şentepe Şehit Mahmut Özdemir İlkokulu ve  Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri gibi   17 farklı noktada olacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle Belediyesi olarak yıl boyunca tiyatro ve sinema başta olmak üzere birbirinden farklı kültürel etkinliği vatandaşlar için düzenlediklerini ve  vatandaşları kültür ve sanat etkinliklerinde bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 

Her yıl geleneksel hale getirdikleri  açık hava sinema gösterimlerinde vatandaşların keyifli bir yaz akşamı geçirdiğini ve birbirleriyle kaynaştıklarını belirten Fethi Yaşar,  "Bunun yanında sinemaya gitme fırsatı bulamayan binlerce insanımız bu gösterimler sayesinde sinema keyfini kendi mahallesinde yaşama şansını buluyor. 7’den 70’e tüm yurttaşlarımızı açık hava sinema gösterimlerine bekliyoruz" dedi. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/2146067/yenimahallede-sinema-gunleri-basliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.