Dünya Güzellerim Tatilde bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek!

Show TV’nin sevilen eğlence programı 'Dünya Güzellerim Tatilde' bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ecem Çetin Muhabir
YAYINLAMA
04 Temmuz 2024 13:07
GÜNCELLEME
04 Temmuz 2024 13:07
Dünya Güzellerim Tatilde bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek!
Ecem Çetin Muhabir

Show TV’de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen 'Dünya Güzellerim’ yeni konseptiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan’ın yanı sıra bu sene Seray Sever’in de dahil olduğu ‘Dünya Güzellerim Tatilde’ bu akşam başlıyor.

Merakla beklenen program bugün saat 20.00’da ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Kapanmak üzere olan bir oteli yeniden hayata döndürmek için görev başına geçen Bülent Ersoy, Safiye Soyman, Banu Alkan ve Seray Sever’in yaşayacakları izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

1.bölümde neler yaşanacak?

Her hafta görevlerin dağıtılacağı Dünya Güzellerim Tatilde’de ilk bölüm Diva Bülent Ersoy yönetici oluyor. Odasını beğenmeyen Safiye Soyman’ın tepkisi ve Banu Alkan’ın odasını basması ise unutulmayacak anlara sahne olacak. Temizlik sorumlusu Banu Alkan, temizlik malzemesi yerine ne aldı? Bu duruma otel müdürü Bülent Ersoy’un tepkisi olacak mı? Safiye Soyman’ın flyboard macerası herkesi güldürürken sporcu otel misafiri, Bülent Ersoy’la birlikte şınav çekebilecek mi? ‘Dünya Güzellerim Tatilde’de bölüm sonunda verilecek puanlar ile bir sonraki haftanın otel müdürü belli olacak.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa