Ablasına şiddet uygulayan eniştesini öldürdü

İstanbul’dan tatil için Adana’ya gelen Mehmet Kuş (27), ablasına şiddet uyguladığı gerekçesiyle eniştesi Faruk Soyyiğit’i (33) tabancayla öldürdü. Konuşmak için çağırdığında kendisini tersleyince tartışma çıktığını belirten Kuş “Pişmanım” dedi. Mehmet

EK
Ersin Küçükbarak
YAYINLAMA
06 Temmuz 2024 10:29
GÜNCELLEME
06 Temmuz 2024 10:29
Ablasına şiddet uygulayan eniştesini öldürdü
EK
Ersin Küçükbarak

Yüreğir ilçesi Doğankent-Pekmezli Mahallesi’nde 4 Temmuz günü saat 16.00 sıralarında yaşanan tartışmada kan aktı.

Eşi Faruk Soyyiğit tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete uğrayan T.S., bir süre önce ailesinin yanına taşındı.

T.S.’nin durumu tatil için Adana’ya gelen oto galerici kardeşi Mehmet Kuş’a anlattı. Mehmet Kuş da , konuşmak üzere eniştesi Soyyiğit’i çağırdı.

Boş bir arsada buluşan Soyyiğit ile Kuş arasında tartışma çıktı. Ancak tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine  Kuş, yanındaki ruhsatsız tabancayla ‘cinsel istismar’, ‘hırsızlık’, ve ‘kasten yaralama’ gibi suçlardan 20 kaydı bulunan Faruk Soyyiğit’i karnından vurdu.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralı olarak hastaneye kaldırılan Faruk Soyyiğit hayatını kaybetti.

Oolay yerinden kaçan şüpheli Mehmet Kuş, Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi’nde sokakta yürürken polis tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan Mehmet Kuş emniyetteki ifadesinde, eniştesinin ablasına kötü davrandığını ve  konuşmak için çağırdığını söyledi.

Kendisini tersleyince tartışma çıktığını anlatan Kuş, “Pişmanım” dedi.  Mehmet Kuş, sevkedildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa