Suriyeli sığınmacı kadının küfürlü paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı

Suriyeli sığınmacı bir kadının Türklere küfrettiği ve “Allah belanızı versin” dediği paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı.

EK
Ersin Küçükbarak
YAYINLAMA
06 Temmuz 2024 12:09
GÜNCELLEME
06 Temmuz 2024 12:09
 Suriyeli sığınmacı kadının küfürlü paylaşımına sosyal medyada tepki yağdı
EK
Ersin Küçükbarak

Suriyeli sığınmacılarla ilgili Kayseri’de başlayan ve farklı illere yayılan eylemler tam yatıştığı sırada sosyal medyada Suriyeli bir kadından provokatif paylaşım geldi.

Argo ve saldırgan bir dil kullanan kadın “Ya arkadaşlar Türkiye’de ne oluyor ya?” sözleriyle başladığı konuşmasında “Hani kardeşiz, hani Müslümanız? Şimdi mülteci mi olduk?” diye soruyor.

Sığınmacı kadın daha sonra tepkisinin ölçünün kaçırıyor ve küfrediyor.

“ Ya ne oluyor ya? Siz bayağı kafayı yediniz ha!” diyen kadın bu kez “ A… koduğum ne yapıyorsunuz siz ya?” diye açık şekilde küfürlü ifade kullanıyor.

Suriyeli kadın hızını alamıyor ve nerede yaşadığını unutarak “Geldiler Suriyeliler gittiler falan, istemiyoruz ülkemize siz kimsiniz ya? Siz kimsiniz? İzin verirsiniz, vermeyeceksiniz, siz kimsiniz?” ifadelerini kullanıyor.

Sığınmacı kadın “Ne oluyor ya? İnsanlar oturuyorlar, çalışıyorlar. Kıskandınız mı? Tabii kıskanacaksınız. Çünkü Suriyeliler hep çalışmış, hep parası var. Hani arabalar falan, çalışıyorlar canım. Senin cebinden almadık. Allah belanızı versin” diyerek hakaretlerini sürdürüyor.

Bu paylaşım kısa sürede 1 milyonun üzerinde izlemeye ulaşırken kadına tepki yağdı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı kadının kimliğinin belirlenerek sınır dışı edilmesini istedi.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa