50 bin Türk taraftarı Berlin sokaklarını kırmızı beyaza boyadı

A Milli Takım'ın Hollanda ile oynayacağı karşılaşma öncesi Türk taraftarlar Berlin'e adeta çıkarma yaptı.

EK
Esra Koçak Editör
YAYINLAMA
06 Temmuz 2024 20:56
GÜNCELLEME
06 Temmuz 2024 20:56
50 bin Türk taraftarı Berlin sokaklarını kırmızı beyaza boyadı
EK
Esra Koçak Editör

EURO 2024 Çeyrek Finali'nde Hollanda ile karşı karşıya gelecek Türkiye'de taraftarlar karşılaşma öncesi meydanları doldurdu. Türk futbol tarihi açısından son derece önemli olan mücadele öncesi Türkler Berlin'e adeta akın etti. UEFA tarafından aylar öncesinden 175 Euro’ya satılan biletler 2 bin Euro'ya kadar alıcı bulmaya başladı. 

Berlin'e uçak rekoru

Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak dev mücadele için maç saatine kadar Berlin Brandenburg Havalimanı'na rekor sayıda sefer düzenlenecek. Türkiye'den Berlin'e 25 uçağın gitmesi bekleniyor. Berlin’de Türklerin ağırlıkta yaşadığı Kreuzberg bayraklarla süslendi. Yerel saat ile 16.00’da şehrin merkezi Kudamm’da buluşup yürüyüş korteji oluşturan taraftarlar müthiş bir coşku yaşadı. 

Bozkurt kıyafetiyle geldi

Avusturya maçından sonra yaptığı 'Bozkurt' işaretli sevinç nedeniyle UEFA'dan 2 maç men cezası alan Merih Demiral'a destek vermek isteyen taraftarlar alanda 'Bozkurt' işareti yaptı. Kırmızı beyaz bir karnaval yerine dönüşen alana Bozkurt kıyafeti giyerek gelen bir taraftar alanda ilgi odağı oldu. 

A Milli Futbol Takımı, Berlin’de 'Mehter Marşı' ve 'Bozkurt' işaretiyle karşılanmıştı. 

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa