Metin Akpınar'ın ikinci babalık davası da tamam

Türkiye’nin Ankaramasası özel haberiyle tanıdığı Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'ın kızı olduğunun ispatlanması sonrası kardeşi Sevgi Katkıcı da babalık davasında ünlü aktörün kızı olduğunu kanıtladı.

MP
Mevlüt Peker Editör
YAYINLAMA
07 Temmuz 2024 09:34
GÜNCELLEME
07 Temmuz 2024 09:34
Metin Akpınar'ın ikinci babalık davası da tamam
MP
Mevlüt Peker Editör

İlk olarak Ankaramasası’nın ortaya çıkardığı, ünlü oyuncu Metin Akpınar'a karşı açılan babalık davaları gündemden düşmüyor...

Metin Akpınar'ın kızı olduğunu ispatlayan Duygu Nebioğlu'nun ardından ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da hukuk mücadelesine başladı. Sevgi Katkıcı'nın Antalya Aile Mahkemesine açtığı dava sonuçlandı.

DNA RAPORU MAHKEMEYE ULAŞTI

Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporu, Antalya 5. Aile Mahkemesine sunuldu. Raporda, Sevgi Katkıcı'nın Metin Akpınar'ın kızı olduğu tespit edildi. Mahkeme, bu tespit doğrultusunda kararını verdi.

SOY BAĞI KURULDU

Mahkeme, Metin Akpınar ile Sevgi Katkıcı arasında soy bağının kurulmasına hükmetti. Böylece Metin Akpınar'ın, Duygu Nebioğlu'dan sonra ikizi Sevgi Katkıcı'nın da babası olduğu kesinleşmiş oldu.

"BABA-KIZ İLİŞKİMİZ HİÇ OLMADI"

Sevgi Katkıcı, daha önce yaptığı açıklamada, DNA raporuyla Metin Akpınar'ın kızı olduğuna inandığını ancak tutumunda hiçbir değişiklik olmadığını ifade etmişti. Sevgi Katkıcı, "Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim." dedi.

"ÖZÜR DİLEMESİNİ BEKLEDİM"

Sevgi Katkıcı, Metin Akpınar'ın, kendilerini büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini beklediğini belirtti. Sevgi Katkıcı, "Yaptığı basın açıklamasında, 'Benim çocuklarıma yıllarca baktınız' diyerek teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim." diye konuştu.

Metin Akpınar'ın, kızı olduğunu ispatlayan Sevgi Katkıcı'nın mücadelesi ve mahkemenin kararı, tıpkı Duygu Nebioğlu'nun mücadelesi ve aldığı sonuç gibi kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Yorumlar (0 yorum)
Yorum kurallarını okudum ve kabul ediyorum.
Henüz yorum eklenmemiş, ilk yorum ekleyen siz olun.
Sonraki Sayfa